Testimoniale

Iată ce spun câțiva dintre clienții noștri fideli despre experiența lor cu Green Clima Therm

Am instalat un sistem Gree multisplit, invertor de 24000 ext cu 3 interne de 12000, 9000, 9000. Procesul a durat aproape 4 ore, prins in pereti, conectate echipamentele, reparat peretii , acoperit cablurile, testare fiecare echipament pt scurgeri pe traseu , freon , testat cald toate 3 , testat rece toate 3. Au curatat dupa.
Au venit de dimineata cum a fost stabilit. Fara intarzieri.
Recomand.

Dumitru Madalin

Mi-au instalat 2 aparate de aer conditionat LG Multi Split ARTCOOL. Au avut mare grija la detalii si la incorporarea aparatelor in designul locuintei. La finalul operatiunii totul era impecabil. Recomand fara ezitare.

Florina Lungu

Acesti oameni fantastici m-au ajutat la inlocuirea centralei vechi cu una noua, de la consultanta în alegerea centralei noi pana la transport, montaj impecabil, ISCIR etc. Absolut tot. Dau acest review la 1 an după, iar în tot acest timp nu am avut nicio pb, in plus oricând am avut nevoie de un sfat la telefon...mereu mi-au răspuns amabili și cu folos. Bravo! Servicii de calitate! Și încă o data Mulțumesc!

Valentin Casu

Super echipa! Ii recomand cu caldura. Mi-au instalat 3 aere conditionate Daikin, cu grija la executia instalarii si respectand fiecare solicitare a mea. Profesionisti cu adevarat!

Walter Hauptmann

Recomand cu incredere! Comunicare foarte buna, sunt descrise in detaliu operatiunile si costurile finale inainte de a programa o interventie. Lucreaza cu foarte mare atentie si in detaliu, fara graba. Atitudine pro client din prima clipa pana la finalul lucrarilor. Un lucru care m-a surprins placut, poti achita si prin Pos.

Dimitri Goanta

Comunicarea a fost foarte bună, băieții au fost profesioniști, au lucrat cu mare atenție. Recomand!

Nicusor Alexandru

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!